Linkerwoofer 2017

NIEUWS

Nieuws

Tip: breng niet teveel mee!
3 augustus 2017

Tip: breng niet teveel mee naar de Linkerwooferweide!

Beperk je handbagage tot een absoluut minimum. Twee willekeurige voorbeelden: truitje bij voor ’s avonds: dikke duim! - trekkersrugzak met pintjes, ribbekes, gasbarbecue en stoeltje: no-go!

Trouwens, je mag niet fietsen op het terrein, en je mag er ook niet met je fiets op. Hetzelfde geldt uiteraard voor bromfietsen en bij uitbreiding voor alle één-, twee en meerwielers (bestelwagen of paard met huifkar bijvoorbeeld, doch niet limitatief).

Een eenvoudige buggy of een loopfietsje van uw kleine pruts kunnen we nog door de vingers zien, maar bolderkarren, fietskarren, steppen, skateboards, hoverboards, surfplanken en skilatten: laat ze thuis of laat ze achter op de ruime fiets- en bromfietsparking die we voorzien naast het terrein. En route!

affiche compleet
2 juni 2017

Affiche Compleet!

Voila! Hier komt niemand meer tussen. De volledige line-up van Het Podium en De Tent op Linkerwoofer 2017! Zomer in de stad, op 4 en 5 augustus!

Twee kapiteins en een admiraal op Linkerwoofer!
30 mei 2017

Twee kapiteins en een admiraal op Linkerwoofer!

Admiral Freebee, Kapitein Winokio en Kapitan Korsakov navigeren feilloos over de Schelde naar de boeienweide!

Absynthe Minded en Magnus
26 mei 2017

Absynthe Minded en Magnus op Linkerwoofer!

Absynthe Minded komt terug door de grote poort, en Magnus komt deze zomer slecht één keer buiten: voor Linkerwoofer! Alle informatie over de affiche van Linkerwoofer en over de aanwezige catering en kinderanimatie vind je binnenkort op deze website!


Blijf op de hoogte met de Linkerwoofer-nieuwsbrief