Openingsuren

  • Vrijdag 2/8 van 18:00 tot 1:30
    (einde optredens: 1:00)
  • Zaterdag 3/8 van 14:00 tot 2:30
    (einde optredens: 2:00)

Dankzij onze partners blijft alles betaalbaar! Klik hier voor alle info over tickets.

Drinken en eten

Bonnetjes voor gewone consumpties (pintje, fris,...) worden verkocht aan € 2,70. Wij betaalden onlangs op een Antwerps terras nog € 2,80 voor een bolleke, en daar kregen we er deze geweldige optredens niet bij. Uw dorst houdt Linkerwoofer betaalbaar! Ook aan de cateringkramen wordt betaald met de Linkerwoofer-bonnen, heel of half,… for your paying pleasure!

Overnachting

De organisatie richt geen camping in. Tenzij u rechtstaand kan slapen, en bereid bent dit buiten de omheining van ons terrein te doen, raden wij u aan op eigen houtje een slaap-/feestgelegenheid te plannen voor de nacht.

Je kan uiteraard wel terecht op de stadscamping of bij één van de vele gezellige hotelletjes of bed-and-breakfasts. Als we je maar niet uit de struiken moeten komen plukken!


Breng niet te veel mee

Beperk je handbagage tot een absoluut minimum. Als je vlot door de toegangscontrole wil geraken, dan hebben de mensen voor je in de rij best niet teveel en enkel toegelaten spullen bij. En als je vriendelijk wil zijn voor de mensen achter je, dan doe jij hetzelfde! Twee willekeurige voorbeelden: truitje bij voor ’s avonds: dikke duim! - trekkersrugzak met pintjes, ribbekes en gasbarbecue: no-go!

Toch vergroeid met een rugzak, of lijkt Linkerwoofer je de gelegenheid bij uitstek om je nieuwste Louis Vuitton te showen? Toon bij het binnengaan spontaan de inhoud aan het veiligheidspersoneel zodat het allemaal wat vooruitgaat.

Lees verder om te weten te komen welke spullen je best meteen thuislaat om een vlotte doorgang te verzekeren…!


Bereikbaarheid

Maritiem Openluchtmuseum (Boeienweide), Frederik Van Eedenplein, 2050 Antwerpen (routebeschrijving)

Het terrein ligt op wandelafstand van de voetgangerstunnel en van tram- en bushalte Frederik Van Eeden (plan uw route naar halte 'Antwerpen Van Eedenplein' via delijn.be).

Een ruime parkeergelegenheid voor fietsers en bromfietsers wordt voorzien. De (brom-)fiets blijft het vervoersmiddel bij uitstek om naar Linkerwoofer te komen!

Met de auto is Linkerwoofer makkelijk bereikbaar via de Kennedy- of Waaslandtunnel. In de zone onmiddellijk gelegen rond het festivalterrein (Frederik Van Eedenplein en Beatrijslaan) kan u betalend parkeren via de parkeermeter of via sms-parkeren. Dit geldt eveneens voor de parking aan het premetro-station Frederik Van Eeden. Verder zijn er nog de gratis Park & Rides Blancefloer 1, 2, 3 en 4 van waaruit u met het openbaar vervoer naar het terrein kan (meer info). In de woonstraten geldt een beperkt parkeerregime, houd de plekjes voor de deuren van onze buren voor onze buren!
De stad Antwerpen voerde op 1 februari 2017 een lage-emissiezone (LEZ) in. Hierdoor mogen niet alle voertuigen de binnenstad en Linkeroever inrijden. De nodige info vind je op deze website.

De organisatie raadt de festivalbezoekers aan om zoveel mogelijk te voet of per fiets of bromfiets te komen.

Check voor uw vertrek zeker ook de website slimnaarantwerpen.be voor verkeersinformatie.


Toegankelijkheid

De organisatie voorziet aangepaste toiletten voor mensen met een handicap.

U wordt gefilmd

Door het betreden van het festivalterrein geef je als bezoeker stilzwijgend toestemming aan de organisatie om (audio-)visuele opnames te maken. Lach eens vriendelijk naar het vogeltje!


Niet toegelaten op het terrein

Eigen drank en eten

Wat je ter plaatste koopt is steeds lekker vers, niet te duur, en zo ongeveer onze belangrijkste bron van inkomsten. Hou eigen drank en eten aub thuis, want het bezorgt ons alleen maar meer afval.
Linkerwoofer betaalt zichzelf niet terug indien u zonder dorst en honger komt. Gezinsfestival dat we zijn, houden we onze pitbulls gemuilkorfd, maar er zal ook dit jaar actief controle worden uitgeoefend aan de ingang. Graag uw begrip indien u gevraagd wordt uw handbagage te laten controleren. Dat doen we niet zonder uw akkoord, maar u komt er niet in zonder ons akkoord. Respect!

(Brom-)fietsen, bolderkarren, hoverboards en aanverwanten

Je mag niet fietsen op het terrein, en je mag er ook niet met je fiets op. Hetzelfde geldt uiteraard voor bromfietsen en bij uitbreiding voor alle één-, twee en meerwielers (bestelwagen of paard met huifkar bijvoorbeeld, doch niet limitatief). Een eenvoudige buggy of een loopfietsje van uw kleine pruts kunnen we nog door de vingers zien, maar bolderkarren, fietskarren, steppen, skateboards, hoverboards, surfplanken en skilatten: laat ze thuis of laat ze (met uw eigen afdoende beveiligingsmateriaal) achter op de ruime fiets- en bromfietsparking die we voorzien naast het terrein. Let op: om veiligheidsredenen mag je je fiets niet vastmaken aan de omheining van het festival. Onze parkeerwachters houden de kniptang in de aanslag, en sloten doorknippen is hun hobby...!

Gevaarlijke en te grote dingen

Laat gerust uw fantasie werken, je kan je heus wel voorstellen wat we bedoelen. Om je fantasie wat te spijzen: we hebben het bijvoorbeeld ook over stoelen, strandparasols, tentjes en drones. En een potje voetbal of tennis plan je ook beter elders.

Maar tot daar onze bijdrage aan je inspiratie, als je twijfelt of iets als gevaarlijk bestempeld kan worden, laat het dan thuis.

Dieren

Huis- en andere dieren zijn niet toegelaten. Zeggen "dat hij niet bijt" is voor ons onvoldoende garantie voor de veiligheid van de bezoekers. Assistentiehonden zijn uiteraard wel toegelaten mits voorlegging van een attest.

Wildplassen

Dat is meer iets voor dieren en die waren al niet toegelaten. De toiletten zijn ook dit jaar gratis dus geen excuus. Wildplassers zullen haarfijn en onverbloemd op het scherm naast het podium in beeld gebracht worden!

Paraplu's

Paraplu's zonder pin willen we nog door de vingers zien, maar ook die worden doorgaans niet geapprecieerd door mensen achter je die een geweldig concert proberen mee te pikken. Wat dacht je van een petje?

Flyeren

Uitdelen van flyers bezorgt ons hopen afval. Wens je op enige wijze te adverteren tijdens het festival op hekken, op het videoscherm of in ons drukwerk, neem dan even contact met ons op.

Professionele audio- en/of video-opnames

Professionele audio- en/of video-opnames zijn niet toegelaten zonder schriftelijke toestemming van de organisatie.

Crowdsurfen

Echt niet cool. Echt niet.


Huishoudelijk reglement

Door het betreden van het terrein gaat u impliciet akkoord met het huishoudelijk reglement van vzw Linkerwoofer. De recentste versie kan u hier raadplegen.