VOORAF OF OP DE DAG ZELF

Een primeur in Linkerwoofer-land: om je van een plekje te verzekeren, kan je je tickets ook al vooraf aanschaffen aan een voordelig tarief! Maar voor zij die liever wat later beslissen: geen paniek, ook de kassaprijs op de dag zelf blijft erg schappelijk.

 

Je kan je ticket gewoon aan de inkom kopen, of nu alvast via deze link!

dagticket zaterdag 24 euro
dagticket zaterdag min 16 jaar* 12 euro
dagticket zondag 26 euro
dagticket zondag min 16 jaar* 12 euro
weekendpas 42 euro
voor onze bezoekers die kleiner dan 1 meter zijn, is de toegang gratis!

* neem je identiteitskaart of kids-ID mee naar Linkerwoofer…!

 

Tickets in voorverkoop vind je hier tot met 8 juli. Vanaf 9 juli kan je je tickets enkel nog aan kassaprijzen kopen, zowel via deze website als aan de inkom van Linkerwoofer.

 

 

POLSBANDJE

Aan de kassa kan je een ticket kopen of toon je je reeds aangekochte ticket, en ontvang je vervolgens een polsbandje waarmee je indien nodig het terrein kan verlaten en later dezelfde dag opnieuw betreden. Nu zien we daar weinig reden toe, want je kan op het terrein betalen met Bancontact, en er zijn eten en drinken verkrijgbaar. Maar wie thuis even tussendoor het gras wil gaan afrijden, of snel nog boodschapkes wil gaan doen voor maandag, die kan dat. Geen dank.

 

 

KOM TIJDIG

Nu hebben wij nog nooit lange wachtrijen gezien, maar houd er toch rekening mee dat je best tijdig komt om je favoriete artiest te zien. Eventuele ergernissen met betrekking tot wachtrijen hoeft u niet op onze brave kassavrijwilliger af te wentelen. Gewoon vroeg genoeg opstaan!

 

 

GRAAG MET DE BANKKAART

Betalen met de bankkaart of je telefoon betekent minder gedoe voor ons en voor u! Aan de bankkaartloketten zal het een stuk beter vooruit gaan.

Er zal slechts één plaats zijn waar het mogelijk is om toegangsticketten en bonnetjes met cash te betalen. De wachtrij kan daardoor oplopen. Cashverwerking is voor ons een erg arbeidsintensieve en tijdrovende bezigheid. Daarom onze simpele oproep: neem je betaalkaart mee, of installeer die Payconiq- of Apple Pay-app. Onze vrijwilligers en iedereen in de rij danken u!

OPENINGSUREN

Zaterdag 9 juli van 13:30 tot 01:30
(einde optredens: 01:00)
Zondag 10 juli van 12:00 tot 23:30
(einde optredens: 23:00)

 

 

DRINKEN EN ETEN
Bonnetjes voor gewone consumpties (pintje,¬†fris,‚Ķ) worden verkocht aan ‚ā¨ 3,00. Wij betaalden¬†onlangs op een Antwerps terras nog ‚ā¨ 3,20 voor¬†een bolleke, en daar kregen we er deze geweldige¬†optredens niet bij. Uw dorst houdt Linkerwoofer¬†betaalbaar! Ook aan de cateringkramen wordt¬†betaald met Linkerwoofer-bonnen, heel of¬†half,‚Ķ for your paying pleasure!

 

 

OVERNACHTING
De organisatie richt geen camping in. Tenzij u rechtstaand kan slapen, en bereid bent dit buiten de omheining van ons terrein te doen, raden wij u aan op eigen houtje een slaap-/feestgelegenheid te plannen voor de nacht. Je kan uiteraard wel terecht op de nabije City Camping Antwerp of bij één van de vele gezellige hotelletjes of bed-and-breakfasts. Als we je maar niet uit de struiken moeten komen plukken!

 

 

BRENG NIET TE VEEL MEE
Beperk je handbagage tot een absoluut minimum.¬†Als je vlot door de toegangscontrole wil geraken,¬†dan hebben de mensen voor je in de rij best niet¬†teveel en enkel toegelaten spullen bij. En als je¬†vriendelijk wil zijn voor de mensen achter je, dan¬†doe jij hetzelfde! Twee willekeurige voorbeelden:¬†truitje bij voor ‚Äôs avonds: dikke duim! ‚Äď trekkersrugzak¬†met pintjes, ribbekes en gasbarbecue:¬†no-go!¬†Toch vergroeid met een rugzak, of lijkt Linkerwoofer¬†je de gelegenheid bij uitstek om je nieuwste¬†Louis Vuitton te showen? Toon bij het binnengaan¬†spontaan de inhoud aan het veiligheidspersoneel¬†zodat het allemaal wat vooruitgaat.

 

 

BEREIKBAARHEID

Locatie: Maritiem Openluchtmuseum (Boeienweide), Frederik Van Eedenplein, 2050 Antwerpen.
Om op de meest duurzame manier op Linkerwoofer te geraken, kan je je route plannen via www.slimnaarantwerpen.be met als bestemming ‚ÄėFrederik Van Eedenplein‚Äô.

Het terrein ligt op wandelafstand van de voetgangerstunnel en van tram- en bushalte Frederik Van Eeden. Check de website Van De Lijn voor de actuele dienstregeling.

De roltrappen van de voetgangerstunnel zullen 24/24 uur blijven draaien. Een ruime parkeergelegenheid voor fietsers en bromfietsers wordt voorzien. De tweewieler blijft het vervoersmiddel bij uitstek om naar Linkerwoofer te komen!

 

 

TOEGANKELIJKHEID
De organisatie voorziet aangepaste toiletten voor mensen met een handicap. Ben je zelf minder mobiel en heb je nood aan een parkeerplek?
Stuur ons even een mailtje en we helpen je zo goed mogelijk verder!

 

 

U WORDT GEFILMD

Door het betreden van het festivalterrein geef je als bezoeker stilzwijgend toestemming aan de organisatie om (audio-)visuele opnames te maken. Lach eens vriendelijk naar het vogeltje!

EIGEN DRANK / ETEN
Uw dorst en honger houden Linkerwoofer betaalbaar

 

 

(BROM-)FIETSEN, BOLDERKARREN ENZ…
En ook geen fietskarren, steppen, skateboards, hoverboards, surfplanken en skilatten

 

 

GEVAARLIJKE EN TE GROTE DINGEN
Eender wat eender wie als gevaarlijk of te groot kan beschouwen. Dat zijn ook stoelen, kleintjes of grote, opvouwbaar of niet. Er is voldoende zitgelegenheid voorzien op het terrein!

 

DIEREN
Ook als u beweert ‚Äúdat hij niet bijt‚ÄĚ

 

 

WILDPLASSEN
Dat is meer iets voor dieren, en die waren al niet toegelaten

 

 

PARAPLU’S MET PIN
En ook die zonder pin belemmeren het zicht voor wie achter u staat

 

 

FLYEREN
Geen overtuigender communicatiemiddel dan mond-tot-mondreclame

 

 

PROFESSIONELE AUDIO- EN/OF VIDEO-OPNAMES
Enkel mits expliciete toestemming

 

 

CROWDSURFEN
Echt niet cool. Echt niet.

Partners