Tickets

Normale prijs

17 euro

Jonger dan 12 jaar

12 euro

Kleiner dan 1 meter

gratis

toegang

17 EURO / 12 EURO / 0 EURO

De normale toegangsprijs bedraagt 17 euro, te betalen aan de inkom. Dit zowel op vrijdag als op zaterdag. Dat is spotgoedkoop, horen we je zeggen! Inderdaad, dankzij onze partners kan je zo’n straf muzikaal programma zien, en betaal je slechts wat een cinematicket met bijhorende popcorn, de wat lauwere fuif of een spaghetti bolognaise in de betere brasserie kost.

Kinderen jonger dan 12 jaar betalen op vertoon van hun kids-ID slechts 12 euro. Zo kan je die 5 euro gebruiken voor dat ijsje en dat tweede ijsje waaraan je toch zal toegeven.

Kinderen kleiner dan 1 meter zijn gratis. Voor hen is een kids-ID niet nodig, enkel de toestemming aan ons toegewijd team van Linkerwoofer-kinderartsen om uw jongste telgen tot op de millimeter te meten…!

polsbandje

Polsbandje

Aan de kassa ontvang je een polsbandje waarmee je indien nodig het terrein kan verlaten en later dezelfde dag opnieuw betreden. Nu zien we daar weinig reden toe, want je kan op het terrein betalen met Bancontact, en er zijn eten, drinken en rookwaren verkrijgbaar. Maar wie thuis even tussendoor het gras wil gaan afrijden, of snel nog boodschapkes wil gaan doen voor zondag, die kan dat. Geen dank.

inkom

Alleen aan de inkom

Er worden geen tickets in voorverkoop geplaatst. Met andere woorden: geen ticket-kosten, geen transactiekosten, geen wat-hebben-ze-nu-weer-verzonnen-kosten. Gewoon simpelweg betalen aan de inkom. Heerlijk hoe eenvoudig het leven soms kan zijn! Nu hebben wij nog nooit lange wachtrijen gezien, maar houd er toch rekening mee dat je best tijdig komt om je favoriete artiest te zien. Eventuele ergernissen met betrekking tot wachtrijen hoeft u niet op onze brave kassavrijwilliger af te wentelen. Gewoon vroeg genoeg opstaan! En wees niet bang: er is plaats genoeg voor iedereen!

graag met bankkaart

Graag met de bankkaart

Betalen met de bankkaart betekent minder gedoe voor ons en voor u! We zullen nog steeds voorzien dat je aan een aantal loketten met cash kan betalen, maar aan de bankkaartloketten gaat het wellicht een stuk beter vooruit…!
Voor wie toch liever met cash betaalt: briefjes van 100 euro of groter kunnen we helaas niet aannemen, we hebben het nu eenmaal niet graag te groot. Maar ook weer niet te klein hè. Linkerwoofer en de rest van de wachtrij danken u!