Tickets

toegang

15 euro

De toegangsprijs bedraagt 15 euro, te betalen aan de inkom. Dit zowel op vrijdag als op zaterdag. Dat is spotgoedkoop, horen we je zeggen! Inderdaad, dankzij onze partners kan je zo’n straf muzikaal programma zien, en betaal je slechts wat een cinematicket met bijhorende popcorn, de wat lauwere fuif of een spaghetti bolognaise in de betere brasserie kost.

Op zaterdag tot 15:00: 12 euro

Voor alle piraten (jong en oud) die arriveren vóór 15:00 op zaterdag bedraagt de inkomprijs slechts 12 euro! Let op: niet tot 15:01, ook niet als je al om 14:59 aan het aanschuiven was. Kom op tijd!

Geen grote brieven

Briefjes van 100 euro of groter kunnen we helaas niet aannemen, we hebben het nu eenmaal niet graag te groot. Maar ook weer niet te klein hè. Linkerwoofer en de rest van de wachtrij danken u!

polsbandje

Polsbandje

Aan de kassa ontvang je een polsbandje waarmee je indien nodig het terrein kan verlaten en later dezelfde dag opnieuw betreden. Nu zien we daar weinig reden toe, want je kan op het terrein betalen met Bancontact, en er zijn eten, drinken en rookwaren verkrijgbaar. Maar wie thuis even tussendoor het gras wil gaan afrijden, of snel nog boodschapkes wil gaan doen voor zondag, die kan dat. Geen dank.

kinderen kleiner dan 1 meter

Gratis voor kinderen kleiner dan 1 meter

Onder begeleiding welteverstaan. Dit idee hebben we gepikt van de pretparken, wat Linkerwoofer op zaterdagnamiddag toch ook wel een beetje is. Een kids-ID hoeven we je dan niet te vragen, wel de toestemming aan ons toegewijd team van Linkerwoofer-kinderartsen om uw jongste telgen tot op de millimeter te meten…!

inkom

Alleen aan de inkom

Er worden geen tickets in voorverkoop geplaatst. Met andere woorden: geen ticket-kosten, geen transactiekosten, geen wat-hebben-ze-nu-weer-verzonnen-kosten. Gewoon simpelweg betalen aan de inkom. Heerlijk hoe eenvoudig het leven soms kan zijn! Nu hebben wij nog nooit lange wachtrijen gezien, maar houd er toch rekening mee dat je best tijdig komt om je favoriete artiest te zien. Eventuele ergernissen met betrekking tot wachtrijen hoeft u niet op onze brave kassavrijwilliger af te wentelen. Gewoon vroeg genoeg opstaan!